Een site over reizen en fietsen
 
De rubriek 'Europa per thema' noemde ik de troetelrubriek van de site.
De twee meest recente bijdragen zijn het tweede deel over fietsen over oude spoortracés 'Rijden als een terein, deel II' en 'Kolen en staal', over de teloorgang van die industrie in het hart van Europa.
In eerdere jaren plaatste ik 'Mooi Openbaar, een leven lang', over architectuur in onze dagelijkse woon- en leefomgeving, 'Doorgaan', 12 aanvullingen op eerder beschreven thema's en 'Steden om te fietsen', met een (vouw)fiets door twaalf Europese steden. Alle eerder verschenen thema's vindt u bij 'Europa per thema'.
 
Andere rubrieken zijn 'Fietsreizen buiten Europa' en de rubriek 'Varia', voor als de fiets niet mee mag. Zie bijvoorbeeld 'Transitie', van DDR naar BRD of 'A'dam - Peking', per trein.
 
De site bevat ook een rubriek 'Foto-dia series' en een overzicht van links naar 'Organisaties en sites'.
 
U komt op de startpagina van de site door links op het logo, of rechts bovenaan op 'home' te klikken. Rechtsboven zijn ook wat huishoudelijke mededelingen te vinden, alsmede een mogelijkheid de maker te mailen. Linksonder geeft de inhoudsopgave van een onderwerp en met de knoppen rechtsonder kunt u door het onderwerp bladeren.
 
De eerstvolgende aanvulling van de site verwacht ik niet eerder dan in  dec. 2015  te kunnen plaatsen.
 
Ik hoop dat u enig plezier aan deze site ontleent.

Blijf middels een 'feed' op de hoogte van deze site. Klik links op het Feed-logo en kies 'abonneren'.